Hjertelig velkommen til!

Hjemmesiden her er født med et formål, nemlig at holde familie og venner opdateret om vores dagligdag her på Bornholm.

Men nu har mine drømme og ønsker for hverdagen og jobindholdet ændret sig lidt, så jeg vil ændre i opsætningen og i indholdet og tilpasse siden her til de planer jeg håber at kunne føre ud i livet på sigt.

Til dem, der først "møder" mig nu, kan jeg fortælle, at jeg har boet 9 år i Tyskland og dernede tog en erhvervsfaglig uddannelse indenfor hotelbranchen. Herefter arbejdede jeg i hotel og rejsebranchen.

Hjemvendt til Danmark arbejdede jeg i job af mere administrativ karakter og læste til merkonom i International Handel. I 2003 begyndte jeg at læse til lærer og har nu 11 skoleår bag mig. Jeg underviser naturligvis i tysk - blandt andet.

I 2014 købte min mand og jeg et dødsbo i Lobbæk, da vi ønskede os mere tid på øen. I det efterfølgende år tog vi til Bornholm 9 gange, blandt andet afholdte jeg hele fem ugers sommerferie i vores lille hus. Men det var min teenage datter på den gang 14 år, der gjorde udslaget. Detvar hende, der blev den endelig drivkraft til det store spring. Hun så mulighederne og friheden på øen og overbeviste os om ikke at vente længere. Så i februar 2016 startede jeg i mit nye job og pendlede i fem måneder mellem Rønne og København. Læs om de følelser og tanker, det førte med sig andetsteds i bloggen.

1. Januar 2018 flyttede vi til det idylliske fiskerleje Arnager. Læs meget mere om renovering af hus mv. i bloggen. Her bor vi så skønt, 150 m fra havet, omgivet af søde mennesker og nye muligheder. Hvordan disse muligheder skal udfolde sig? 

Mine planer fremadrettet drejer sig om "det tyske", jeg ved blot ikke helt endnu hvordan. Jeg vil så gerne "noget andet og noget mere". Hvordan "forretningsplanen" kommer til at se ud og hvordan den udmønter sig, det vil tiden vise.

Følg med her. Der vil forhåbentlig snart dukke nyheder, ændringer og opdateringer op.

De bedste hilsner - og måske på gensyn i Arnager

Connie